Ko će se sve naći na listama za predstojiće lokalne izbore u Arilju?

Srpska narodna partija (SNP) Nenada Popovića na lokalnim izborima nastupiće u koaliciji sa Socijaldemokratskom partijom Srbije (SDPS) Rasima Ljajića, istakao je OO SNP u Arilju Dragiša Terzić, koji će biti i nosilac liste.

“Izlazimo sa punom listom koja će napravljena po meri svih građana opštine Arilje. Na listi odborničkih kandidata oko 40 posto su mladi, ali i oiskusni i profesionalno ostvareni ljudi”, kazao je Terzić. Inače obe ove stranke na republičke izbore izaći će kao koalicioni partneri Srpske napredne stranke (SNS).

Kada je o listi SNS-a u opštini Arilje reč , na predstojeće lokalne izbore izaći će u koaliciji sa PUPS.
Na listi će se naći 33 odbornika.
“ Prikupljanje potpisa privodi se kraju, a većinu liste činiće mladi i novi ljudi”, rekao je predsednik OO SNS u Arilju Miloš Nedeljković.

Pokret obnove Kraljevine Srbije, nastupiće u koaliciji sa Monarhističkim frontom, rekao je predsednik OO POKS Branko Vukajlović, koji će biti i nosilac liste.

“Na listi će se naći 33 kandidata za odbornike. Potpise još uvek nismo počeli da prikupljamo, ali sam siguran da će nam notari biti na raspolaganju sutra i tokom vikenda”, rekao je predsednik OO POKS Branko Vukajlović.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights