NEZAPAMĆENO U POŽEGI I ARILJU: Umesto da je u samoizolaciji, on pio pivo ispred seoske prodavnice! Potera i za Čačaninom

UŽICE – Meštanin sela Roge kod Požege star 56 godina uhapšen je danas u centru ovog sela jer je, umesto da bude u samoizolaciji, pio pivo ispred seoske prodavnice. Ovaj meštanin Roga pre sedam dana vratio se u selo iz Berlina, i tada mu je izrečena 28-dnevna mera samoizolacije koju on nije poštovao.

Njemu je određeno zadržavanje do 30 dana, a odmah će biti upućen u jedan od tri karantina u Srbiji koji su osnovani pre nekoliko dana.

U Arilju, policija je noćas, za vreme policijskog časa, posle potere kroz ceo grad uhapsila 21-godišnjeg Čačanina. On se oko ponoći, u kolima bez registarskih oznaka vozio kroz grad kada je policija pokušala da ga zaustavi. Umesto da stane, on se dao u bekstvo, policija ga je jurila glavnim gradskim ulicama, da bi u jednom trenutku Čačanin napustio kola i počeo da beži pešice. Uhapšen je blizu Rzava, u blizini šiblja kroz koje nije mogao da se provuče. Protiv njega će biti podnete krivične prijave za kršenje zabrane kretanja i zbog ometanja službenog lica.

izvor / (Kurir.rs/Z. Š.)

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights