Donacija paketa za najmlađe

U saradnji sa NALED-om  i njihovom online platformom za potražnju pomoći solidarnosti, do sada su obezbeđene donacije hrane, medicinske, zaštitne i IT opreme za 41 opštinu u iznosu većem od 250.000 evra. Jedna od 20 opština kojima su uručeni paketi pomoći  jeste i opština Arilje.

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj u saradnji sa vodećim kompanijma za proizvodnju prehrambenih proizvoda donirala je pakete pomoći za nekoliko opština.

Lokalne samouprave su preko NALED-ove platforme za donacije iskazale najveću potrebu upravo za prehrambeno-higijenskim paketima za ugrožene kategorije stanovništva.

 Donacija koja je stigla biće podeljena, preko Crvenog krsta , kako ustanovama koje rade sa decom tako i najugroženijim porodicama sa teritorije opštine Arilje. Crveni krst Arilje je u saradnji sa lokalnim privrednicima u prethodnih 60 dana podelio nekoliko destina paketa pomoći socijalno ugroženim kategorijama ljudi. Društvenu odgovornost pokazali su mnogi a naročito volonteri zahvaljujući kojima su pokrivena i udaljenija sela.  

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights