Klik na startu Druge lige gostuje u Smederevskoj Palanci

Na sastanku upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije koji održan protekle nedelje određeni su parovi i žreb za nastupajuću sezonu u Drugoj muškoj košarkaškoj ligi Srbije. Takođe određeno je da liga ove sezone broji 16 ekipa koje će biti raspoređene u dve grupe sa po 8 timova. Jednu grupu će činiti klubovi sa teritorije Beograda i Vojvodine, a drugu u kojoj će nastupati i naš tim, klubovi sa teritorija Centralne i Južne Srbije.
Žreb i raspored nisu baš bili naklonjeni našem timu, te je odlučeno da u prvom kolu koje će biti odigrano 10. oktobra, Klik gostuje u Smederevskoj Palanci gde će se sastati sa ekipom Mladosti, a evo i kompletnog rasporeda našeg tima u prvom delu sezone:

  1. kolo: MLADOST SMED.PALANKA – KLIK
  2. kolo: KLIK – KONSTANTIN NIŠ
  3. kolo: ŽELEZNIČAR ČAČAK – KLIK
  4. kolo. KLIK – BOR
  5. kolo: NAPREDAK KRUŠEVAC – KLIK
  6. kolo: ZDRAVLjE LESKOVAC – KLIK
  7. kolo: KLIK – FER PLAJ NIŠ

Prve 4 ekipe iz obe grupe idu u plej of i borbu za plasman u Košarkašku ligu Srbije, dok će druge 4 ekipe iz obe grupe igrati u plej autu i boriti se za opstanak u Drugoj ligi.
Cilj naše ekipe ove sezone biće postizanje što boljih rezultata, tj. plasman u plej of i borba za jedno od prva dva mesta koja vode u najkvalitetniji rang u Srbiji, Košarkašku ligu Srbije.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights