Kaona: Izgorela kuću i radionica

U noći između petka i subote, dogodio se požar u domaćinstvu Dragoslava (Dragana) Veličića iz Kaone.
U požaru je u potpunosti izgorela kuća i stolarska radionica.
Dragan živi u Kaoni sa suprugom i dve ćerke.
U požaru je uništeno, gotovo sve ono što su ovo dvoje vrednih ljudi godinama stekli, ceo stambeni prostor, pokućstvo kao i cela stolarska radionica sa svim mašinama i sitnim alatima.
Sve što im je ostalo su nekoliko ovaca koje ova porodica uzgaja za svoje potrebe.
Tačan uzrok požara nije poznat, a četiri ekipe vatrogasac koje su stigle blagovremeno uspele su samo da spreče da se požar dodatno raširi.
Porodicu Veličić obišli su predstavnici opštine Lučani koji su sagledali sve okolnosti i razmotrili mogućnosti za pomoć. Opština će pružiti svu potrebnu pomoć u skladu sa zakonskim mogućnostima.
Izvor prihoda porodice Veličić je isključivo od Draganovog stolarskog zanata. Kako su ostali bez izvora prihoda i bez onoga što su stekli, ovoj čestitoj i vrednoj porodici je potrebna pomoć, kako bi što pre došli do krova nad glavom.
Rukovodstvo opštine Lučani poziva sve ljude dobre volje da se uključe u akciju i pomognu porodici Veličić u skladu sa svojim mogućnostima.
Svaka vrsta pomoći je dobrodošla od građevinskog materijala, stolarije, krovne konstrukcije, stolarske opreme, kao i novčana pomoć.
Za sve one koji žele da pomognu na bilo koji način, mogu da se jave lično Draganu Veličiću na broj telefon 064-086-46-56 ili izvrše uplatu na žiro račun 205-9011008293567-34 (namenski račun za pomoć porodici Veličić)

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights