Saobraćajna nezgoda na putu Arilje-Ivanjica: Golf se zakucao u vozilo Hitne pomoći

Na magistralnom putu Arilje- Ivanjica, u mestu zvanom Klisura, nešto posle 15 časova  dogodila se saobraćajna nezgoda kada je automobil marke Golf prešao na suprutnu stranu i udario u sanitet Hitne službe Ivanjica.

Vozač i medicinska sestra koji su se nalazi u vozilu Hitne službe su nepovređeni dok je troje putnika iz golfa sa lakšim povredama preveženo u Dom zdravlja Arilje.

Vozilo Hitne službe pretrpelo je nepopravljivu štetu . Direktor Doma zdravlja u Ivanjici,  dr Jelena Stojković, istakla je da su ljudski životi najvažniji ali će gubitak vozila biti problem za zdravstvenu ustanovu u Ivanjici.

-Najvažnije je da niko nije teže povređen. Tačno je  da mi sada ostajemo samo sa tri vozila – saniteta , jer nam je jedno već na popravici, što je veliki problem s obzirom da je ivanjička teritorija  ogromna i u pojedinim momentima nećemo moći da odgovorimo potrebama. Kao i do sada zatražićemo pomoć od Specijalne bolnice za rehabilitaciju, sa kojom imamo dobru saradnju, ali dugoročno ćemo ipak morati da nađemo neko rešenje.-rekla je dr Stojković.

Izvor / Info liga

Please follow and like us:

Pratite nas na Facebook-u!

Ostanite u toku sa najvažnijim vestima u regionu!


This will close in 15 seconds