Na zdravlje imamo pravo,zato se pokrenite i budite aktivni!

Karavan zdravlja Aktivnije Srbije dolazi u Arilje -(Gradski park) 22.06. u 18 č na kojem će biti prikazan trening namenjen svim generacijama.

Sportsko-edukativni projekat „Aktivnija Srbija“ sa podrškom Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva zaštite životne sredine i Sportskog Saveza Srbije, ima za cilj promovisanje kulture zdravlja, edukuje građane Srbije, podstiče ih na aktivnost i razmenu iskustava, podižući svest o važnosti zdravog i aktivnog života, nastojeći, istovremeno menjati negativne trendove koji nas čine sve nezdravijom i gojaznijom nacijom. To su prepoznale sve generacije vežbača: sportisti profesionalci, amateri, rekreativci, njih nekoliko hiljada koliko ih se pridružilo projektu u proteklim godima. Saradnju i podršku na projektu ostvarila je sa Sportskim Savezom Arilja.

Naročitu pažnju posvećujemo mobilnosti, stabilizaciji čija povećana elastičnost ne rezultira samo dobrim zdravljem nego i uspešno suzbija mnogobrojne poteškoće od kojih pate ljudi 21. veka. Kontrolisane tehnike disanja aktiviraju inače neaktivne mišiće grudi, te se pluća ispunjavaju do svog punog kapaciteta, što rezultira poboljšanje apsorpcije kiseonika. Krv se pročišćava od toksina, a pluća proširuju i jačaju. Trening će voditi Miljan Janićijević i Marko Tomić instruktori i članovi tima Aktivnije Srbije.

Svi učesnici će dobili vredne poklone od partnera projekta: “Jana Vitamin“ osveženje za sve vežbače, “Magnall” uzorak magnezijuma koji je neophodan za oporavak posle treninga, za sve vežbače koji budu želeli farmaceuti iz Abela Farm kompanije meriće vežbačima procenat sastava vitamin u organizmu.

Prijavite se na www.aktivnijasrbija.rs i očekuje vas odličan trening.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights