Vučić: Ulaganje u ZC Užice 80 miliona, biće to veliki centar

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, obraćajući se građanima u Užicu, da su planirani brojni infrastrukturni radovi kako bi se pospešio turizam u ovom kraju, te najavio da će radovi na obilaznici oko Užica krenuti najkasnije polovinom oktobra.

„Došao da kazem šta ćemo da uradimo za Užice, šta ćemo sve činiti za Zlatiborski okrug. Zbog stalnih gužvi u gradu i zagađenja vazduha odlučili smo da izgradimo obilaznicu u dužini od oko pet kilometara“, kazao je on.

Ulaganje u ZC Užice 80 miliona, biće to veliki centar

Predsednik je izjavio da će u Klinički centar u Užicu u naredne četiri godine biti uloženo 80 miliona evra, što je više nego što će se uložiti u KC Kragujevac.

„Imaćete sve novo, teško da će Kragujevac da košta toliko, samo će Beograd da košta više“, rekao je Vučić tokom obilaska KC Užice,uz napomenu da će tim ulaganjem to postati veliki Zdravstveni centar u Srbiji.

„Pomoćićemo gde možemo“

Građani Užica i okoline iskoristili su posetu predsednika Aleksandra Vučića tom gradu da mu se požale na neke lične probleme, a predsednik im je poručio da će učiniti sve što je u njegovoj moći da im pomogne.

Po izlasku iz nove sportske hale, koju je danas otvrio u Užicu, predsednika su dočekali građani, koji su želeli da se fotografišu sa njim, ali i da mu kažu šta ih muči.

Izvor/Tanjug

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights