JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE PRIVREDNIH SUBJEKATA U SPROVOĐENJU MERE ENERGETSKE SANACIJE U DOMAĆINSTVIMA PUTEM UGRADNJE SOLARNIH PANELA ZA PROIZVODNJU ELEKTRIČNE ENERGIJE ZA SOPSTVENE POTREBE NA TERITORIJI OPŠTINE ARILJE

U okviru realizacije Odluka o finansijskoj podršci unapređenju energetske efikasnosti porodičnih kuća       ( solarni paneli ) na teritoriji opštine Arilje o finansiskoj podršci  domaćinstvima u procesu energetske sanacije za 2021. godinu ( u daljem tekstu odluka ), a u skladu sa članom 6. Odluke, raspisuje se Javni poziv radi izbora privrednih subjeata koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe. Energetska sanacija u domaćinstvima sprovodi se kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave radovima ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije , a krajnji korisnicuibespovratnih sredstava su domaćinstva na teritoriji opštine Arilje. Domaćinstva koja ostvare pravo na sufinansiranje mogu nabaviti dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog konkursa.

Cilj sprovođenja mere energetske sanacije putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe je unapređenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji opštine Arilje.

Za više informacija posetite sajt opštine Arilje  www.arilje.org.rs

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights