U Arilju i Lučanima danas bolja situacija, većina puteva pročišćena, do kraja dana struja u svim domaćinstvima

U Arilju je situacija sa strujom nešto bolja. Trenutno oko 40 domaćinstava nema struju u zaseoku Bogutovo, što nije malo, ali se radi na rešavanju problema, rekao je predsednik opštine Arilje Predrag Maslar.

Kako je istakao veliki deo prioritetnih putnih pravaca je prohodan, mehanizacija je na terenu i očekivanja su da će sve biti očišćeno u najkraćem roku. Što se tiče mreže najveći problem je u Virouvu koje je u nadležnosti Elektrodistribucije Guča, dok bi kvarovi u ostalim selima trebali da budu otklonjeni do kraja današnjeg dana.

Arilje je pre dva dana uvelo vanrednu situaciju jer kako je tada on istakao, opština sa postojećom mehanizacijom nije bila u mogućnosti da raščisti sve putne pravce i obezbedi prilaz radnicima Elektrodistribucije do svih trafostanica. Tada je oko 1600 potrošača bilo bez struje duže od 48 sati.

I u Lučanima se stanje popravlja. Za sada su 4 trafostanice u prekidu i oko 50 domaćinstava nema struju. Iz EPS-a Guča najavljuju da će se napajanje na ovim trafostanicama stabilizovati danas u toku dana.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights