Uhapšen diler u Lučanima: Pronađeno kilogram amfetamina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, u okviru akcije „Gnev“, uhapsili su P. R. (1983) iz okoline Lučana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je noćas u užem centru grada, zaustavila automobil „BMW“ kojim je upravljao P. R., pregledom vozila pronađeno je u skrivenoj pregradi četiri paketića ispunjena belom praškastom materijom za koju se sumnja da je opojna droga amfetamin težine 126 grama, 3,7 grama sasušene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika. Dok je pregledom tridesetosmogodišnjeg Čačanina, koji se nalazio kao suvozač u vozilu, u levoj patici, pronađen paketić sa 2,4 grama biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu.

Policija je daljim radom i pretresom kuće i pomoćnih prostorija osumnjičenog P. R. pronašla 886 grama bele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga amfetamin, upakovanu u dve kese, kao i vagicu za precizno merenje.

Osumnjičenom P. R. je po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, dok je protiv tridesetosmogodišnjeg Čačanina podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights