Moguće restrikcije vode u pojedinim naseljenim mestima Lučana

Već nekoliko dana dolazi do situacije da nesavesnim i nenamenskim trošenjem pijaće vode od strane pojedinaca koji zalivaju voćarske i povrtarske kulture, JKP Komunalac Lučani“ Lučani mora vršiti isključenje pijaće vode u pojedinim naseljenim mestima, a naručito je ova pojava izražena u Markovici, Dučalovićima, Rtarima, Krstacu, Puhovu, Turici, Velesu, Dragačici i Rasovcu.

Vama savesnim potrošačima, izvinjavamo se zbog nestanka vode. Takođe, da bi u narednom periodu izbegli isključenja sa sistema „Rzav“ i imali uredno snabdevanje pijaćom vodom, molimo Vas da nam pomognete i pružite informaciju o nesavesnim građanima, koji

vodu troše nenamenski zalivanjem voćarskih i povrtarskih kultura. Sve informacije možete nam dostaviti na sledeće brojeve telefona: 032/818-178;

032/819-305 i 032/854-252.

Dostavljeni podaci biće anonimni, Vi nećete imati problema, a nama znači da sprečimo nenamensko i nesavesno trošenje vode i dalja isključenja.

Takođe, apelujemo na građane da redovno izmiruju svoje obaveze prema JKP „Komunalac Lučani“ Lučani, kako bi JP moglo normalno da obavlja svoju delatnost, a građani da izbegnu izvršenje i sudske troškove.

Napominjemo da u ovom trenutku građani prema JKP „Komunalac Lučani“ Lučani duguju preko 40.000.000,00 dinara. Još jednom molimo građane za razumevanje.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights