NAGRADE ZA NAJBOLjE MLADE EKOLOGE IZ OSNOVNE ŠKOLE U GUČI OD ROTARY KLUBA ČAČAK I g. NENADA TUTINOVIĆA

Na samom kraju ove školske godine, koja je za naše drugare iz Eko-sekcije Osnovne škole „Akademik Milenko Šušić“ bila zaista uspešna, ROTARY KLUB iz Čačka, predvođen gospodinom Nenadom Tutunovićem, koji je i sam nekadašnji učenik ove škole obezbedio je i prigodne nagrade malim ekolozima koji su se najviše istakli u ekološkim akcijama tokom ove školske godine.
Nagrađena su deca u sklopu akcije „Čuvari prirode“ , učenici od 1. do 4.razreda koji su se najviše angažovali u oblasti ekologije, na predlog učiteljice Ljiljane Ivanović, koja posvećeno predvodi ovu veoma aktivnu i vrednu družinu.
Neki od njih su doneli najviše limenki , neki su počistili park u kome su deca ručala nakon izleta, neki si donosili najviše čepova za inicijativu „ČEP ZA HENDIKEP“…
Uručenju nagrada ekolozima prisustvovali su Gospođa Dragica Dojčinović, Direktor OŠ u Guči i gospođa Ljiljana Ivanović, profesor razredne nastave, koja vodi Eko-sekciju škole.

Nenad Tutunović koji predvodi veoma društveno aktivni ROTARY KLUB iz Čačka, je istaknuti član Udruženja Naše Dragačevo i Upravitelj našeg Fonda za pomaganje talentovanim učenicima i studentima Dragačeva.
Uz pomoć i zalaganjem g. Tutunovića i ROTARY-a, škola u Guči od maja ove godine ima moderno Reciklažno ostrvo koje je postalo prava Eko-oaza u Guči i koja ostvaruje sve bolje rezultate.
Čestitamo nagrađenim učenicima, a njihovim pedagozima i darodavcima se iskreno zahvaljujemo.
Ovo je lep primer kako se trud i uspeh naših najmlađih prepoznaju i vrednuju od ljudi koji to umeju da cene .
Zajedno možemo mnogo!

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights