OVO JOŠ NISMO VIDELI: Žunić se odmorio i vratio u Mladost

foto / FK Mladost

Koliko god da je iznenađujuće, ali i na obostrano razumevanje i argumentovane razloge za prekid saradnje na relaciji Dragiša Žunića-Mladost, toliko je i evidentno bio i jučerašnji savetodavni razgovor sportskog direktora Lučanaca Nenada Milovanovića sa ekspresnim povratnikom u tabor ovdašnjeg superligaša.

Žunić je minulu napornu i iznad svega stresnu sezonu, uz izmenjeni sastav lanjskog tima, doživeo kao breme od koga mu je trebalo predaha, ali osvedočeni trenerski stručnjak Nenad Milovanović mu je uputio jasnu poruku:

Apsolutno sam razumeo da je Žunić pod velikim psihološkim teretom, da je osetio sa posledicama zamor i potrebu za predahom. Ali sam mu bez okolišanja rekao da je naš trenerski poziv vrlo stresan. I u pređašnjem razgovoru, prilikom rastanka sam mu predočio da smo bili i te kako zadovoljni njegovim radom u omladinskom i u seniorskom pogonu. Upravo zbog toga ima veliku podršku kluba i u ovom trenutku želim mu da uspešno vodi naš tim i u dolazećem šampionatu – kategoričan je Milovanović.

izvor / sportski žurnal

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights