Opštinska Pažljivkova smotra u OŠ „Kotraža“

Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije i ove godine realizuje projekat „Pažljivkova smotra“, u saradnji sa lokalnim savetima za bezbednost saobraćaja. Školske smotre su uspešno realizovane u više od 40 lokalnih samouprava, gde je učešće uzelo oko 35.000 dece. Školska smotra o bezbednosti naše dece predškolskog i školskog uzrasta u saobraćaju je održana nedavno i u opštini Lučani
Sledeća faza takmičenja – opštinska smotra u okviru „Pažljivkove smotre 2023“ za opštinu Lučani, zakazana je za subotu, 04. matra tekuće godine u 10:00 časova u sali osnovne škole u Kotraži. Na takmičenju će učestvovati deca predškolskog uzrasta i deca prvog i drugod razreda osnovne škole. Opštinska smotra treba da podseća na stvarni saobraćaj, čime će se deci dodatno i praktično predstaviti značaj bezbednog i pravilnog učestvovanja u saobraćaju.
Inače, lučanska deca su do sada pokazala dobro znanje u poznavanju saobraćajnih znakova, pravila i bezbednog učešća u saobraćaju kroz različite igre koje su prilagođene njihovom uzrastu.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights