OTKAZUJE SE 61. RASPEVANO DRAGAČEVO

Guča – Zbog tragedija i nemilih događaja kakve Srbija ne pamti, kao i prevelike tuge koju kao narod osećamo i delimo sa onima koji su izgubili najmilije, dužnost nam je da i mi zaćutimo.
Cela Srbija je zaćutala zbog tragedija koje će ostaviti pečat na sve nas. Zato nam ljudskost i tuga koju osećamo zbog onih koji su na večni počinak ispratili najmilije, nalaže da i mi zaćutimo.
Kulturni centar opštine Lučani u Guči kao ustanova koja u svojoj delatnosti ima, između ostalog i održavanje manifestacija zabavnog karaktera, obaveštava građane da će u narednom periodu obustaviti sve aktivnosti koje promovišu taj vid delatnosti.
Iz tog razloga, vođeni razgovorima sa kolegama iz okruženja, doneli smo odluku da se 61. Raspevano Dragačevo, zakazano za sutra, 9. maj 2023. godine otkaže.
Molimo za razumevanje! Pesma i igra su obeležile dragačevski kraj, ali u danima kada se država suočava sa neprebolom i velikim izazovima, ne osećamo spremnost niti nam srce nalaže da se veselimo kao što to tradicija nalaže.
Jedinstveni u bolu i želji da se ovo više nikada ne dogodi!

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights