Dr Zorica Kovačević, novi vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja Lučani

Doktorka Zorica Kovačević, novi je vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja Lučani, a po rešenju Ministarstva zdravstva RS, koje je objavljeno u Službenom glasniku RS od 19. maja.
Specijalista opšte medicine, Zorica Kovačević je lekar Doma zdravlja od 1998. godine i sve ove godine predano radi na očuvanju zdravlja naših sugrađana. Odbornik je Skupštine opštine Lučani u sadašnjem sazivu a u prethodnom periodu beleži nekoliko mandata kao član Opštinskog veća, odbornik Skupštine opštine Lučani, zamenik predsednika opštine Lučani i zamenik predsednika Skupštine opštine Lučani. U Skupštini Republike Srbije je bila i narodni poslanik.
Dr Zorica Kovačević, na mestu vršioca dužnosti direktora, ima već definisane ciljeve, najpre da kvalitativno pojača nivo usluga Doma zdravlja u Guči i Lučanima, okonča rekonstrukciju objekata namenjenih uslugama zdravstva u Guči i Lučanima kao i stavi u aktivan rad ambulante u mesnim zajednicama na teritoriji opštine Lučani.
Doktorka Kovačević je učesnik mnogobrojnih kongresa iz oblasti opšte medicine i sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti opšte medicine, dosada je pokazala izrazitu odgovornost, fleksibilnost i toleranciju sa dobrim organizacionim sposobnostima.
Na čelu ove ustanove predstoje joj intenzivne aktivnosti u cilju što bolje zdravstvene usluge, koja je od vitalnog značaja za sve građane opštine Lučani.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights