PREDTAKMIČENjE OMLADINSKIH TRUBAČKIH ORKESTARA
ZA UČEŠĆE NA 62. DRAGAČEVSKOM SABORU TRUBAČA, KULTURNO – UMETNIČKI PROGRAM, KONCERT MARKA TRNAVCA I GRUPE „357“

Lučani – U petak, 9. juna ljubitelji trube i Sabora imaće priliku da čuju mlade trubače. Uživaće u kulturno – umetničkom programu, revijalnom nastupu trubačkog orkestra Marka Trnavca iz Mršelja. Za kraj programa, od 21 sat uslediće nalet malo drugačije energije uz koncert grupe „357“.
Povodom Dana opštine Lučani, Kulturni centar opštine Lučani je spremio bogat kulturno-umetnički program. U okviru tri dana proslave ovog značajnog dana za opštinu, posetioci mogu videti najbolje glumce, čuti najbolje trubače i igrače, čuvare folklorne baštine dragačevskog kraja, ali i uživati u muzici jednog od najboljih bendova o čijim nastupima se i dalje govori.
U petak, 9. juna od 19 sati, na platou Doma kulture u Lučanima možete prisustvovati bogatom kulturno-umetničkom programu. U programu učestvuju KUD „Abrašević“ iz Guče, KUD „MB Namenska“ Lučani, kao i pevačke grupe „Srpska šajkača“ i „Dragačevski vez“.
Od 20 sati podržite mlade trubačke orkestre u okviru Predtakmičenja omladinskih trubačkih orkestara Moravičkog i Raškog okruga za učešće na 62. Dragačevskom saboru trubača. Zatim će na scenu izaći trubački orkestar Marka Trnavca iz Mršelja i održati mini koncert.
Posle proglašenja najboljih orkestara i trubača, od 21 sat, svojom energijom će atmosferu podgrejati grupa „357“ koja je imala jako zapažen nastup na 61. Dragačevskom saboru trubača.
Pokrovitelji programa su opština Lučani i „MB Namenska“ Lučani. Organizator programa je Kulturni centar opštine Lučani u Guči.

DOBRO DOŠLI!

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights