Lučani – Saobraćajna nesreća u Živici: Teške povrede petogodišnjeg dečaka, majka i mlađi sin lakše povređeni“.

selu Živica, na putu između Kraljeva i Guče, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je žena M.S. (35) iz za sada nepoznatih razloga izgubila kontrolu nad vozilom i sletela s kolovoza. U automobilu su se nalazila i njena dva sina, starosti pet i jednu godinu.

Petogodišnji dečak je zadobio teške telesne povrede koje su ozbiljne po život i prebačen je u Opštu bolnicu u Čačku. Majka i mlađi sin su prošli s lakšim povredama. Iako su deca bila smeštena na sedištima za prevoz dece na zadnjem delu automobila, petogodišnji dečak koji je teže povređen nije bio vezan sigurnosnim pojasom, potvrđeno je za agenciju RINA.

Nakon što je vozilo koje je vozila M.S., a ona je bila vezana sigurnosnim pojasom, sletelo s puta, udarilo je u betonsku prepreku koja se nalazila u blizini.

Petogodišnje dete iz Guče pretrpelo je povrede u ovoj nesreći i prevezeno je vozilom hitne pomoći u Opštu bolnicu u Čačku.

„Dete je primljeno u teškom opštem stanju na Urgentno-prijemnoj službi. Odmah nakon prijema, smešteno je u jedinicu intenzivne nege radi dalje dijagnostike i lečenja“, potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici.

izvor / RINA

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights