Počeo upis dece u pripremni predškolski program u PU „Naša radost“ Lučani

Predškolska ustanova „Naša radost“ Lučani oglašava, da će u periodu od 15. aprila do 3. maja 2024. godine, vršiti upis dece u obavezni pripremni predškolski program i ostale jaslene i vaspitne grupe u radnoj 2024/2025. godini.
Za ovu radnu godinu upis dece uzrasta pred polazak u školu vrši se za decu rođenu od 1. marta 2018. godine do 28. februara 2019. godine. Roditelji/staratelji koji su već podneli prijave za upis ne moraju podnositi nove.
Primaran način za prijavljivanje dece je elektronskim putem, preko portala eUprava. Elektronsko podnošenje prijave vrši se jednostavnim popunjavanjem onlajn obrasca na portalu eUprave, a prilaganje dokaza, kao što su izvod iz matične knjige rođenih, prebivalište i uverenje o zaposlenju nije potrebno, jer se automatski pribavljaju zahvaljujući portalu eUprave. Uputstvo za prijavu možete naći na zvaničnoj internet stranici ustanove www.vrticlucani.edu.rs.
Izuzetno, zahtev za upis deteta sa potrebnom dokumentacijom može se predati lično svakog radnog dana, od 15. aprila do 3. maja 2024. godine, u objektima ustanove „Naša radost“ u Lučanima, Radnička bb, odnosno u vrtiću „Bambi“ u Guči, Zmaj Jovina bb, na upisnici koju možete dobiti u ustanovi ili preuzeti sa internet stranice ustanove.
Komisija za prijem dece u radnoj 2024/2025. godini zasedaće 8.5.2024. godine.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights