Obaveštenje kupcima o prekidu u napajanju

Ogranak Elektrodistribucija Užice pogon Arilje radi na redovnom održavanju TS 35/10 kV Latvica sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu.

U petak 19.04.2024 god. u periodu od:

09:30 do 10:30 bez električne energije biće korisnici koji se napajaju sa 10 kV dalekovoda Dobrače na sledećim lokacijama: Stupčevići- brdo, Latvica- brdo, Dobrače, Brekovo i Bjeluša.
11:30 do 12:00 bez električne energije biće korisnici koji se napajaju sa 10 kV dalekovoda Divljaka na sledećim lokacijama: Stupčevići- gornje polje, Prisoje, Brusnik, Trešnjevica i deo Donjeg Radaljeva.
12:30 do 13:00 bez električne energije biće korisnici koji se napajaju sa 10 kV dalekovoda Vodovod na sledećim lokacijama: Mirosaljci i Dragojevac.
13:30 do 14:00 bez električne energije biće korisnici koji se napajaju sa 10 kV dalekovoda Latvica na sledećim lokacijama: Stupčevići- donje polje, Donja Latvica i deo Bogojevića sa napajanjem preko Latvice.
14:15 do 14:30 bez električne energije biće korisnici koji se napajaju sa 10 kV voda Hladnjača (Stanić- Latvica)

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.
U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

                                                 Elektrodistribucija Arilje
Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights