EKIPA SREDNjE ŠKOLE „DRAGAČEVO“ POBEDNIK MEĐUOKRUŽNOG TAKMIČENjA SREDNjIH ŠKOLA U FUTSALU

U hali Srednje škole „Dragačevo“ u Lučanima danas je održano Međuokružno takmičenje srednjih škola u futsalu na kome su učestvovale ekipe iz Užica, Kraljeva, Kragujevca, kao i ekipa domaćina iz Lučana.
U prvoj utakmici ekipa Srednje škole „Dragačevo“ bila je bolja od svojih vršnjaka iz Užica i ubedljivom pobedom od 7:1 izborila je mesto u finalu. I u finalnoj utakmici potvrdila je svoju dominantnost pobedivši ekipu Druge kragujevačke gimnazije sa 6:2 i tako se kao pobednik Međuokružnog plasirala na Republičko takmičenje.
Pored neospornog kvaliteta ekipu Srednje škole „Dragačevo“ krasi jak timski duh, sloga među igračima, požrtvovanost i želja da uvek postignu više.
Srednju školu „Dragačevo“ predstavljali su: Aleksandar Racić, Aleksa Bošković, Aleksa Šajinović, Pavle Čakarević, Mihailo Todosijević, Luka Lakićević, Đorđe Marinković, Mateja Milosavljević, Marko Stanojević i Dejan Milošević. Ekipu je pripremao i vodio profesor Milutin Popović.
Ovom uspehu u mnogome su doprineli FK „Mladost“ Lučani koji je svesrdno podržavao momke, preduzeće „Milan Blagojević – Namenska“ Lučani koje je obezbedilo prevoz za učenike i navijače, kao i trubačkom orkestru „Dragačevski podmladak“ koji je svečano otvorio takmičenje.
Naredni izazov za ove sjajne momke biće već 25. i 26. maja 2024. godine, kada se u Novom Sadu održava Republičko takmičenje.
Ekipi Srednje škole želimo mnogo sreće i da se iz Novog Sada vrati sa još jednim peharom.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights