Opština Arilje raspisuje Javni poziv za sufinansiranje energetske sanacije porodičnih kuća i stanova

Opština Arilje je objavila Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova u 2024. godini, u okviru projekta „Čista energija i energetska efikasnost za građane u Srbiji“.

Cilj ovog programa je unapređenje energetske efikasnosti u stambenom sektoru i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji opštine Arilje.

Privredni subjekti koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata imaju mogućnost da učestvuju u realizaciji ovog projekta. Mere energetske sanacije uključuju zamenu spoljne stolarije, postavljanje termičke izolacije spoljnih zidova, podova i krovova, kao i zamenu postojećih grejnih sistema efikasnijim rešenjima.

Prijave će se razmatrati u skladu sa kriterijumima energetske efikasnosti, a sva zainteresovana lica mogu podneti svoje prijave u skladu sa uslovima navedenim u javnom pozivu.

Konkursna dokumentacija za Japoziv može se preuzeti na internet stranici Opštine Arilje, ili na prijavnici opštine.

Javni poziv će trajati do utroška sredstava, a najduže do 31.12.2024 godine.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi Javnog poziva možete se obratiti na kontakt telefon 064-8497326, kontakt osoba Boris Satarić

dkomentacija ovde

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights