Radovi na održavanju trafostanica u Arilju: Najavljena isključenja struje

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd, ogranak Užice, pogon Arilje, nastavlja sa radovima na redovnom održavanju trafostanica u cilju unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu.

  1. avgusta 2024. godine, od 10:00 do 13:00 časova, bez električne energije će ostati korisnici koji se napajaju iz trafostanice 35/10 kV Latvica. Isključenje će obuhvatiti sela Bogojevići, Latvica, Mirosaljci, Dragojevac, Stupčevići, Trešnjevica, Dobrače, Brekovo i Bjeluša.

8. septembra 2024. godine, od 9:00 do 11:00 časova, planirano je isključenje struje za korisnike koji se napajaju iz trafostanica 35/10 kV Arilje 2 i Ševelj. Ovo isključenje će obuhvatiti naselja Mlekara, Vrbice, Grdovići (groblje), Trg Slobode, Put slobode od kružnog toka do Reks Transa, Pogled, Vrane, kao i sela Radobuđa, Grivska, Severovo, Kruščica, Radoševo i Visoka.

Elektrodistribucija Srbije nastavlja sa aktivnostima u cilju unapređenja pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom, pri čemu se većina radova organizuje bez isključenja krajnjih kupaca. Međutim, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad, određene aktivnosti zahtevaju obustavu napajanja. Korisnici se mole za razumevanje, a u slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights