Predrag Maslar novi predsednik opštine Arilje

Na drugoj održanoj sednici SO Arilje, izabrano je rukovodstvo, pa tako funkciju predsednika opštine u naredne četiri godine obavljaće Predrag Maslar sa Izborne liste Koalicija: „Aleksandar Vučić – za našu decu“.

Predrag maslar rođen je 15.01.1982. godine u Požegi, od oca Stevana i majke Jelisavete. U Arilju je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Kragujevcu i stekao zvanje diplomirani pravnik, smer upravno politički. Radio je u Poreskoj upravi ekspozitura Arilje od 2007. Do 01.07.2019. godine, a od tada je zaposlen u Poreskoj upravi , Sektor za izdvojene aktivnosti i kontrolu, odsek Požega. Radio je na poslovima: poreza na prenos apsolutnih prava, poreza na nasleđe i poklon, fiskalizaciji i kontroli fiskalnih kasa i drugim poslovima. Ima položen državni ispit za rad u državnim organima.

Budzet opštine Arilje sam po sebi skromnih je mogućnosti, pa su tako obećanja novog predsednika usmerena ka dobijanju više sredstava od države.

Na sednici su izabrani i članovi optinskog veća a to su: Milutin Stefanović, Ljiljana Lazović, Dragana Stanojević, Milovan Pjevović, Radosav Raković, Branislav Stefanović, Nebojša Kaljević.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights