U Srednjoj školi održani sastanci u cilju što boljeg planiranja maturske večeri

U ponedeljak 16.maja a potom i u četvrtak 19.maja u Srednjoj školi održani su sastanci povodom planiranja aktivnosti za učenike završnih razreda. Na sastanku su prisustvovali predstavnici svih odeljenja završnih razreda, predstavnici roditelja, razredne starešine, predstavnici Policijske stanice u Arilju i direktor škole. Razgovarano je o pojedinim važnim aspektima završetka nastave za maturante i organizovanja maturske večeri. Osnovni cilj svih koji učestvuju u organizaciji i realizaciji aktivnosti je da se ovi značajni datumi organizuju na način da proteknu bezbedno za sve u svakom mogućem smislu. Škola i druge institucije pomoći će svojim maturantima da veselo i sa zadovoljstvom obeleže kraj jednog razvojnog i obrazovnog ciklusa, vodeći računa, naravno, da sve protekne u najboljem redu.
Bilo je prilike da se svi na ova dva sastanka upoznaju sa drugim obavezama povodom završavanja srednjeg školovanja, temama javnog reda i mira, organizovanja javnog događaja koji prevazilazi do sada poznate okvire, bezbednosti u saobraćaju, prevencije zloupotrebe psihoaktivnih supstanci i nizom drugih detalja.
Uvereni smo da će naši maturanti adekvatno i dostojno izneti sve preostale obaveze i aktivnosti kojima će potvrditi svoju zrelost i spremnost da zakorače u sledeći ciklus svog života.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights