Kompaniji Leoni nedostaje 700 radnika – za posao se mogu prijaviti građani Požege, Arilja i Kosjerića

Zbog povećanog obima posla u fabrici u Kraljevu koja posluje u okviru kompanija Leoni trenutno nedostaje oko 700 radnika.

Iz tog razloga u Požegi je organizovan info dan 

Fabrika Leoni u Kraljevu na površini od 60.000 kvadrata ima mogućnost da zaposli 6.000 radnika.

” Smtaramo da kombinacije prirodnog okruženja i industrije koju trenutno imate ovde daju mogućnost da ostvarimo dobru saradnju i da dobijemo rezultate kakve očekujemo u ovom delu Srbije” – istakao je generalni direktor kompanije Leoni Srbija.

Podršku Leoniju od samog dolaska u Srbiju pruža Nacioalna služba za zapošljavanje, a ista nije izostala ni ovoga puta kada je do kraja godine planiran prijem velikog broja novih radnika.

Zorica Milošević direktorka užičke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje napomenula je da se aktivnost Nacionalne službe proširila i na teritoriju koju pokriva filijala Užice, upravo zbog iskazanih potreba za većim brojem radnika. Poziv potencijalnim radnicima se odnosi konkretno na stanovnike Požege, Arilja i Kosjerića.

” Svi zainteresovani u prostorijama Nacionalne službe mogu dobiti informacije o uslovima rada u ovoj kompaniji i načinu zapošljavanja i moram da istaknem da se svi mogu prijaviti bez obzira na vrstu i nivo kvalifikacija, godine starosti i radno iskustvo” – naglasila je Milošević

U fabrikama kompanije  Leoni  proizvode se kablovski setovi za svetske proizvođače premijum automobila, poput BMV-a i Mercedesa. Proizvodni lanac kompanije “Leoni” obuhvata žice, optička vlakna, standardizovane kablove, specijalne kablove i kablovske sisteme kao i inteligentne proizvode i pametne usluge.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights