Bogat kulturnoumetnički program u Dragačevu

U organizaciji Kulturnog centra u Guči, sinoć je u prepunoj sali Doma kulture u Lučanima odigrana predstava „Mačka pečena“ , dok je prethodno veče u sali Kulturnog centra u Guči odigran kabare Mikija Damjanovića „Čeznem da vam kažem“.
Sjajna glumačka ekipa Jelena Đokić, Viktor Savić, Vladan Milić, Teodora Dragićević, Dušanka Stojanović Glid i Tašana Đorđević, napunila je salu Doma kulture u Lučanima.
U predstavi „Mačka pečena“ predstavljena je veoma ozbiljna i nažalost aktuelna tema – nasilje u partnerskim odnosima. Glumica Jelena Đokić prikazala je lik usamljene žene, željne ljubavi. U momentu kada joj je očajnički trebao partner, upoznaje njenu najveću noćnu moru – Viktora Savića. Naizgled skladni, zaljubljeni i kompatibilni partneri, mame osmehe ali i zavist okoline.
Dirljiva i teška priča bez daha je ostavila sve posetioce Doma kulture.
Kabare Mikija Damjanovića „Čeznem da vam kažem“ vratio nas je u neka stara vremena, probudio emocije, nasmejao. Bilo je i suza, ali onih iskrenih, jer svako ko se našao u sali Kulturnog centra u Guči, evocirao je uspomene iz nekih prošlih vremena. I gotovo smo sigurni da je svako od njih čeznuo da nam kaže. Pesma, poezija, spontanost, duhovitost, umetnost – sve na jednom mestu.
Šarmantni Milorad Damjanović sa gostima, na sceni Kulturnog centra, zadržao se puna dva sata. U razgovoru sa njim, nešto kasnije, kada su se utisci slegli, rekao je: „Ovo nisam doživeo, kabare obično traje kraće. Publika vam je fantastična“. Kao specijalni gosti, na sceni su se pojavili i ostavili svoj pečat i glumice Mina Lazarević i Dragana Mićalović, kao i glumac Stevan Piale.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights