Fudbaleri Mladosti iz Lučana počeli pripreme za prolećnu polusezonu

Nakon pauze od pet nedelja do koje je došlo zbog Svetskog prvenstva u Kataru, u Lučanima su se okupili fudbaleri Mladosti koji su juče počeli pripreme za nastavak fudbalske sezone.
Trener, Dragiša Žunić, okupio je igrače Mladosti i najavio ozbiljan rad na pripremama u narednih mesec i po dana, nakon čega njegove fudbalere očekuju odlučujuće borbe za opstanak u Mocart Superligi Srbije.
„Od 20. decembra do 12. januara ćemo raditi u našem Sportskom centru, ako nam to dozvole vremenski uslovi. U uvodnom delu priprema akcenat ćemo staviti na fizičku pripremu i otklanjanje nedostataka koje smo analizirali u ovoj pauzi. Želimo i da novajlije upoznamo sa našim načinom rada i da ih što bolje pripremimo za ono što nas čeka u drugom delu priprema kada 12. januara odlazimo u Antaliju, gde već imamo zakazanih pet prijateljskih utakmica koje će nam koristiti da se što bolje pripremimo za prolećni deo prvenstva“, rekao je trener FK „Mladost“ Lučani, Dragiša Žunić.


U borbi za opstanak u društvu najboljih angažovana su četiri pojačanja: Stefan Živković, Aleksandar Varjačić, Miroslav Maričić i Nenad Adamović.
Klub su u zimskom prelaznom roku napustili Miloš Ostojić, David Dunđerski, Filip Babić i Đorđe Gordić koji je prešao u Mančester siti, ali će prolećni deo sezone provesti na pozajmici u Belgijskom Lomelu.
Najbolji strelac u istoriji srpskog superligaškog fudbala, Milan Bojović najavljuje veliki rad i borbu u nastavku šampionata: „Pauzu smo iskoristili da napunimo baterije, a pomalo smo održavali i fizičku spremu. Daćemo sve od sebe da se dobro pripremimo, jer znamo šta nas očekuje u drugom delu sezone. Doveli smo par pojačanja i uz okosnicu ekipe koja je ostala verujem da ćemo ispuniti ciljeve“.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights