Koncertom Nemanje Radulovića otvoren ARLEMM u Arilju

Ariljska letnja muzička manifestacija ove godine svečano je otvorena gala koncertom vrhunskog violiniste Nemanje adulovića u pratnji kamernog orkestar a– „Double sens“.

Okupljajući vrhunske predavače, izvođače iz zemlje i inostranstva, ARLEMM je izgradio prepoznatljiv i atraktivan ambijent za svu talentovanu decu i mlade, koji su željni da uživaju u umetnosti i prirodi na jedan poseban način. 

Deca i mladi pohađaju časove klavira, violine, violončela, viole, gitare, flaute, kontrabasa, kamerne muzike, solo pevanja i duhovnog pevanja, a od ove godine, po prvi put i nastavu harmonike. 

Kroz Arlemm edukativne programe do sada je prošlo preko hiljadu dece I mladih dok je za ovih 14 godina održano preko 140 koncerata. U narednih 16 dana programa, biće održano 20 koncerata, sa oko 100 umetnika.

Jedan od najvećih uspeha ARLEMM-a kao festivala umetnosti je u objedinjavanju institucija, fondacija, donatora i ljudi koji su prepoznali energiju, entuzijazam, kvalitet i vrednosti koje ostavljamo iza nas.   

ARLEMM uspešno funkcioniše pre svega zahvaljujući podršci koja stiže iz: Grada Beograda, Ministarstva kulture i informisanja,a, Biblioteke Dobrilo Nenadić i Opštine Arilje,  Goethe Instituta, Austrijskog kulturnog foruma, brendova Extreme Intimo, Samsung i Positive line, i drugih društveno odgovornih kompanija i pojedinaca. 
Posetite Arilje od 15. do 30. jula ipodržite umetnost!

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights