Obaveštenje o Javnom konkursu za dodelu sredstava iz budžeta opštine Arilje za programe od javnog interesa koje realizuju udruženja u oblasti ruralnog razvoja u cilju unapređenja poljoprivredne proizvodnje u 2023. godini

Opština Arilje obaveštava udruženja građana da je Javni konkurs za dodelu sredstava iz budžeta opštine Arilje za programe od javnog interesa koje realizuju udruženja u oblasti ruralnog razvoja u cilju unapređenja poljoprivredne proizvodnje u 2023. godini (u daljem tekstu: Javni konkurs) objavljen dana 09.11.2023. godine na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Arilje i na oglasnoj tabli opštine Arilje.

Rok za podnošenje prijave na poziv udruženjima i stručnjacima za članove komisije je 15 dana od dana objavljivanja konkursa na internet prezentaciji opštine Arilje, zaključno sa 24.11.2023. godine. Prijave pristigle na adresu Opštinske uprave nakon 24.11.2023. godine neće biti predmet razmatranja.

Pravo učešća na javnom konkursu imaju Udruženja koja imaju sedište na teritoriji opštine Arilje, koja su registrovana najmanje 6 meseci pre raspisivanja javnog konkursa, čiji se ciljevi, prema statutarnim odredbama, ostvaruju u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Sva potrebna dokumentacija i obrasci mogu se preuzeti sa internet prezentacije opštine Arilje www.arilje.org.rs ili u Odeljenju za investicije, javne nabavke i razvojne projekte, Opštinske uprave Arilje, u toku trajanja Javnog konkursa, svakog radnog dana od 08 do 14 časova u (zgrada Opštinske uprave opštine Arilje, Svetog Ahilija 53, 31230 Arilje, kancelarija broj 12).

Dodatne informacije u vezi sa Javnim konkursom, možete dobiti i pisanim putem postavljanjem pitanja na pisarnici Opštinske uprave Arilje ili na e-mail: arilje@arilje.org.rs

Krajnji rok za postavljanje dodatnih pitanja je 5 dana pre isteka roka za podnošenje prijava Programa.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights