Inspirativno druženje uz projekt „Budi Bolja“

U hotelu Perajbor priređeno je druženje sa ženama iz Lučana, u okviru projekta “Budi bolja”, čiji je autor novinarka Sanja Marinković. Bila je ovo prilika za razmenu mišljenja i iskustava na više tema uz goste koji dolaze iz različitih oblasti života.

”Zaista je zadovoljstvo dans biti u društvu sa ovim damama, koje su pravi primer kako žene mogu da pokažu šta sve umeju I šta mogu, neka se džentlmeni ne osete zapostavljenim ali žene jesu onaj deo društva, što kod nas kažu stub kuće. Mnogo toga treba da se uradi da ohrabrimo žene, da ustanu i pokažu sta znaju i umeju. Od žena se očekuje da budu i majke, da budu dame, da budu izuzetni preduzetnici, da budu stub kuće a ne priznaje im se baš toliko . Zato se nadam da će ovo današnje druženje ipak malo promeniti sliku o tome i koliko su žene važne i koliko su sposobne. Ovde su žene koje na najbolji način reprezentuju našu opštinu, mi jesmo specifični po mnogo čemu, ali ono što ja sa ponosom mogu da istaknem je da imamo puno žena koje se bave privredom, obrazovanjem i svim onim aktivnostima koje su ključ ovog društva. Žene to rade vrlo nenametljivo, rade odgovorno i ne žele nekakve zasluge” istkla je Vesna Stambolić predsednica SO Lučani

Autorka projekta pod nazivom “Budi bolja”, novinarka Sanja Marinković ističe da je ideja čitavog ovog projekta jedno lepo druženje sa ženama iz više od 20 gradova.

“Zaista osećam privilegiju kada vidim ovako veliko poštovanje dama iz čitave Srbije, koje se rado odazovu, izdvoje svoje vreme i 60 minuta da sa mnom i sa mojim gostima razgovaraju o različitim temama koje čine život. Ideja je da se gledamo oči u oči, da razmenimo iskustva, da se motiviševo i jedna drugu inspirišemo da budemo uspešnije da budemo sutra bolje majke, bolje supruge, bolje partnerke, da budemo bolje u svom poslu. Jednostavno, da budemo zadovoljne i da nekako svi zajedno kreiramo najbolju verziju svog života. Zato je meni drago što su se brojne ličnosti iz sveta medicine iz sveta kulture, poslovnog sveta i iz čitavog sveta se odazvale jednom ovakvom projektu i došle ovde da razmene iskustva sa ženama u manjim i većim gradovima Srbije”.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights