U Domu zdravlja u Guči i Lučanima preventivni zdravsteni pregledi

Obaveštavamo Vas da će se i ove nedelje, 16. juna 2024. godine u prostorijama Doma zdravlja u Guči i Lučanima održati preventivni zdravsteni pregledi u trajanju od 8h do17h.

Ove nedelje naši najmlađi sugrađani predškolskog i školskog uzrasta biće u prilici da pristupe pregledima našeg pedijatra.

Naši sugrađani biće u prilici da urade : tumor marker CEA, CA19-9, i Alpha Fetoprotein, merenje krvnog pritiska, UZ abdomena, nivo šećera u krvi, kompletna krvna slika.

Pacijenti kod kojih se u toku preventivnih pregleda ustanove nepravilnosti u toku pregleda ili u rezultatima biće dalje upućivani na dijagnostiku i odgovarajuće specijalističke preglede.

Podsećamo sve naše sugrađane da su preventivni pregledi besplatni i da ih možete uraditi bez zakazivanja i uputa, kao i bez zdravstvenog osiguranja.

Posebno apelujemo na roditelje dece predškolskog i školskog uzrasta da dođu i odrade preventivni pregled.

RASPORED RADA:

Opšta medicina u Guči:

– kompletna krvna slika,

– merenje krvnog pritisaka,

– tumor marker CEA, CA19-9

– Alpha Fetoprotein,

– nivo šećera u krvi.

PEDIJATRIJA u Guči:

-preventivni pregled dece predškolskog i školskog uzrasta.

Opšta medicina u Lučanima:

– kompletna krvna slika,

– merenje krvnog pritisaka,

– tumor marker CEA, CA19-9

– Alpha Fetoprotein,

– nivo šećera u krvi.

UZ abdomena U Lučanima

Želimo da Vam se zahvalimo na velikom odzivu na prošlonedeljinim preventivni pregledima i da Vas pozovemo i da im pristupite i ove nedelje, 16.juna 2024. godine.

Dođite da zajedno sa Vašim lekarima sprečimo ili rano otkrijemo, a tako i izlečimo moguće bolesti. Podsećamo Vas da oko 80% bolesti može da se izleči ukoliko se otkrije na vreme, čak i kada nema simptoma bolesti.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights