Deveti Sabor rokenrola 19. i 20. jula na novoj lokaciji

U Lučanima će se 19. i 20. jula 2024. godine održati deveto izdanje festivala Sabora rokenrola. Nova lokacije je poligon kod osnovne škole u Lučanima.
U početku, organizatori Sabora su krenuli veoma stidljivo u realizaciju ideje da okupe ljubitelje nešto tvrđeg zvuka, u želji da ožive neka dobra stara vremena. Danas imamo masovni i jako posećeni Sabor koji okuplja ne samo meštane ove varošice i opštine Lučani, već i cele Srbije.
I ove godine će festival biti u dvodnevnom formatu. Kao i svake godine organizatori su pripremili veoma interesantan muzički program. Publici će se predstaviti veoma aktuelni domaći i regionalni izvođači.
Prve večeri, u petak 19. jula nastupiće Del Arno Bend, Ateist Rep i Ritam Nereda, dok će već sutradan, 20. jula, publiku razdrmati bendovi: TBF, Dža ili Bu, SENSHI,Turbo Trans Turisti.
Program obe večeri počinje u 21 čas, a ulaz je za sve posetioce besplatan.
Novina ove godine je to što će se festival održati na sportskim terenima koji se nalaze ispod Osnovne škole u Lučanima, a parking za posetice će biti omogućen kod Srednje škole „Dragačevo“ u Lučanima koja se nalazi pored samog poligona na kome se održavaju nastupi.
Organizatori manifestacije su opština Lučani i Kulturni centar opštine Lučani u Guči.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights