Komunalna inspekcija kontroliše sprovodjenje naredbe o pojačanoj higijenizaciji stambenih zgrada.

Štab za vanredne situacije opštine Arilje, na sednici održanoj 25. marta 2020 god. u 09 h, doneo je sledeću:
NAREDBU

– Radno vreme trgovinskih radnji i apoteka je radnim danima i subotom od 06 h do 16 h, s tim da je do 15 h rad sa strankama,a od 06 h do 07 h prijem robe, a od 15 h do 16 h vršiti dezinfekciju prostorija.
Trgovac moze samostalno da odredi radno vreme u navedenim vremenskim intervalima.
Nedeljom, za gradjane starije od 65 godina, od 04 h do 07 h, radiće trgovinske radnje koje se nalaze na spisku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, a za ostale gradjane radice od 08 h do 15 h.

– Komunalna inspekcija opštinske uprave Arilje da izvrsi nadzor nad sprovodjenjem naredbi Štaba za vanredne situacije opštine Arilje o pojacanoj higijenizaciji zajedničkih prostorija stambenih zgrada za kolektivno stanovanje-ulaze u zgrade, stepeništa, vešeraji, podrumi, gelenderi i da podnese izvestaj Štabu za vanredne situcije opstine Arilje o izvršenoj kontroli i preduzetim merama.

– Da se iz tekuće budžetske rezerve prenese iznos od 20.000 dinara na tekući račun Crvenog krsta Arilje,za potrebe participacije i kupovine lekova, za starija lica od 65 godina kojima su potrebni lekovi,a koji se obraćaju Crvenom krstu Arilje

Please follow and like us:

Pratite nas na Facebook-u!

Ostanite u toku sa najvažnijim vestima u regionu!


This will close in 15 seconds