U LUČANIMA REKORDNA IZLAZNOST I APSOLUTNA POBEDA VUČIĆEVE LISTE

Građani opštine Lučani su zabeležili najveću izlaznost i iskazali maksimalno poverenje listi „Za našu decu“ – Aleksandar Vučić“u čitavom Moravičkom okrugu.

Procenat poverenja Vučićevoj političkojopciji u lučanskoj opštini dostigao je 71,79 odsto, što je n zabeleženo do sada na parlamentarnim izborima. Izlaznost je dostigla 62% odsto i tako svrstala građane opštine Lučani u politički najaktivnije kao i jasno opredeljene za vladajuću političku opciju.

Predsednik opštine Lučani, Milivoje Dolović, pripadnik Srpske napredne stranke iskazao je veliko zadovoljstvo postignutim rezultatima na parlamentarnim izborima,istakavši:

„Izražavam naijskreniju zahvalnost mojim sugrađanima koji su, kao nikada do sada, izašli na svoja birališna mesta, preuzeli političku odgovornost i birali sebi najsrodniju i najodaniju političku opciju. Odabrali su onu listu koju predvodi dokazani lider i državnik kakav je Aleksandar Vučić. Dostići skoro potpuno poverenje jedne opštine sa procentom od 72 odsto „Za našu decu – Aleksandar Vučić“ je pokazatelj da građani tačno znaju koliko je Vlada Republike Srbije ulagala u kvalitetniji i napredniji život u našoj opštini. Znaju moji Dragačevci da cene investicije Vlade Republike Srbije, najpre auto put koji je stigao do nas, omogućio nam novu industrijsku zonu i ponovnu šansu razvoja poljoprivrede , inustrije, malih i srednjih preduzeća. Zato su moji sugrađani, svojim apsolutnim da za listu Srpske napredne stranke, izrazili neizrecivu zahvalnost opciji kojoj pripadam i koju predstavljam.“ navodi Dolović.

U opštini Lučani su održani samo parlamentarni izbori, s obzirom da su lokalni bili pre dve godine. Karakteristično da je izlaznost u odnosu na poslednje parlamentarne izbore održane 2016. godine u opštini Lučani porasla za pet odsto, dok je poverenje vladajućoj stranci poraslo za skoro petnaest odsto.

„Sada, kada sasvim izvesno, imamo svog predstavnika u parlamentu, gospođu Vesnu Stambolić, dosadašnjeg predsednika Skupštine opštine Lučani, verujem da ćemo intenzivnije i kvalitetnije raditi i brže razvijati sve segmente opštine Lučani a za našu decu i njihovu budućnost“ ističe sa potpunim zadovoljstvom postignutim rezultatima, predsednik opštine Lučani Milivoje Dolović.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights