SPORTSKA OPREMA ZA KLUB BORILAČKIH SPORTOVA DRAGAČEVO IZ GUČE

Pre više od 3 decenije, 04. februara 1991. godine grupa dragačevskih zaljubljenika u karate-sport osnovala je KBS „Dragačevo“ u Guči, koji je za ovih preko 30 godine u svet sporta uveo stotine naših dečaka i devojčica, ostvarujući u kontinuitetu blistave rezulate i brojna priznanja.
Broj osvojenim medalja Kluba u ovih 30 godina meri se hiljadama. Reč je o najtrofejnijem sportskom kolektivu u istoriji sporta u Dragačevu.
Od početka postojanja do danas, Klub u veoma teškim okolnostima opstaje, zahvaljujući ogromnoj ljubavi i požrtvovanju velikog sportiste i entuzijaste, divnog čoveka Radoša Nešovanovića iz Krstac, primera ljudske veličine i sportske vrline, ali naravno i njegovih saradnika iz Guče Dula, Dragana, Jelene, Danice, Radovana i mnogih drugih, a posebno trenera Vladana Simeunovića Sima, specijalizovanog za rad sa najmlađim kategorijama takmičara, koji je i sam nekada bio vrhunski takmičar.
Naše Udruženje i naš Fond za pomoć talentovanim učenicima i studentima Dragačeva prepoznali su talenat, uspehe i sportski duh ovih divnih ljudi i u okviru svojih mogućnosti obezbedili deo preko potrebne sportske opreme u vidu lopti medicinki i balansera za Klub.
Sportsku opremu za kojom je Klub prethodno iskazao potrebe uručio je večeras Upravitelj Fonda g. Nenad Tutunović, sa Milanom Parezanovićem, Predsednikom UO Udruženja Naše Dragačevo, rukovodiocima KBS Dragačevo.
Pored toga porodica Tutunović iz Čačka darovala je Klubu i jedan kimono sa pojasom.
Posebno raduje što su veći deo dece, članova KBS Dragačevo, odlični učenici, a više njih su nosioci i Vukove diplome.
Zahvaljujemo se svim našim prijateljima, saradnicima i članovima, donatorima Udruženja i našeg Fonda zahvaljujući kojima su ovakve naše akcije moguće.
Ovo je bila 12-a po redu akcija našeg Fonda za pomoć talentovanim učenicima i studentima Dragačeva u ovoj godini. Fond smo osnovali u martu ove godine u okviru našeg Udruženja.
Pozivamo i druge ljude dobre volje koji su u mogućnosti da zajedno sa nama ili samostalno pomognu KBS Dragačevo, ali i druge uspešne sportske kolektive u Dragačevu, jer ulažući u sport ulažemo u zdrav stil života naših najmlađih.
Svaku pomoć ova deca vratiće novim uspesima na ponos Guči, Opštini Lučani i celom Dragačevu.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights