Koncert „FADE OUT“ „RAKETE“ I MIŠAEL BOB VIDAKOVIĆ u sali Sokolskog doma

U organizaciji Narodne biblioteke Dobrilo Nenadić 7. januara 2022. godine u 19h, nastupaju “ FADE OUT “ “ RAKETE“ I MIŠAEL BOB VIDAKOVIĆ u sali Sokolskog doma. Karte možete kupiti u Upravnoj zgradi Narodne biblioteke Dobrilo Nenadić (pored pošte ) svakog radnog dana od 07h do 15h. Cena karte 200,00 dinara.U skladu sa epidemiološkom situacijom nošenje zaštitne maski je obavezno. Unošenje hrane i pića i konzumacija istih NIJE DOZVOLJENA!!!Nisu potrebne COVID propusnice.
Fade Out je furiozni alternativno-garažni rok duo iz Arilja, osnovan u leto 2017. godine, ali aktivniji period benda je vezan za 2018. godinu, kada je bend imao prve nastupe i počeo da radi na autorskim kompozicijama.Bob je oformio Sinnermen 2013-e godine i pored uspešnih svirki širom zemlje, izdao EP ’’First Bite’’ i albume ’’Slap Of Reality’’ i ’’Live In Studio’’.Ovog leta je krenuo stazama solo karijere i, u saradnji sa Ammonite Records, izdao novi album.
Prvi hit singl je numera ’’Spasi me’’ ujedno i naziv albuma, za koju je urađen spot sa glumicom Ninom Zečević.
RAKETE, rock trio iz Arilja su zapravo prva postava grupe Baobab iz 1993. godine.
U postavi su kao i te godine, Mišo Petrović-gitara i glas Vladimir Korizma-bas gitara i Ivan Ikonić -bubnjevi.2018. godine ili 25 godina kasnije, momci ponovo ulaze u studio i snimaju singl sa duplom A stranom Boje se ne boje/Tamnom stranom koji završava na velikom broju relevantnih godišnjih lista kako u Srbiji tako i u regionu.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights