8. sabor rok end rola u Lučanima

Ovog vikenda u Lučanima, u parku iza Doma kulture, očekuje se spektakl koji će po prvi put trajati dva dana. Organizatori obećavaju odličnu zabavu.
U Lučanima će se 21. i 22. jula 2023. godine održati osmo izdanje festivala Sabor rok end rola.
U početku, organizatori Sabora su krenuli veoma stidljivo u realizaciju ideje da okupe ljubitelje nešto tvrđeg zvuka, u želji da ožive neka dobra stara vremena, i to upravo na mestu gde se nekada okupljala omladina Lučana na igrankama o kojima se još uvek priča sa velikom setom – u parku iza Doma kulture.
A danas, imamo masovni i jako posećeni Sabor koji okuplja ne samo meštane ove varošice i cele opštine Lučani, već i okolnih mesta.
Ove godine će po prvi put festival biti u dvodnevnom formatu. Kao i svake godine organizatori su pripremili veoma interesantan muzički program. Publici će se predstaviti nekolikko veoma aktuelnih domaćih i regionalnih izvođača, a prostor će dobiti i stare proverene rok legende.
Prve večeri nastupiće BRAT, KBO, Zoster i Repetitor, dok je druge večeri planiran nastup Strejt Miki end d bojz, Koikoi, Kanda, Kodža i Nebojša i Artan Lili.
Program obe večeri počinje u 21 čas, a ulaz je za sve posetioce besplatan.
Organizatori manifestacije su opština Lučani i Kulturni centar opštine Lučani u Guči, a pomoć u organizaciji pružili su preduzeće „MB Namenska“ Lučani i Dom kulture u Lučanima.

Please follow and like us:
Verified by MonsterInsights